Sollicitatie fractielijsten opent

Geef ambitie een stem!

Sollicitatie fractielijsten opent

Beste lezer, 
Ben jij ambitieus, daadkrachtig en voel je er wat voor om jouw mening en die van je medestudenten uit te dragen én waar te maken? Als het antwoord op die vraag ja is, dan zouden we jou graag op een van onze fractielijsten voor de aankomende universiteitsverkiezingen zien. 

Dit jaar doen we met de volgende faculteiten mee: Rechten, FEB, Letteren, Filosofie en Medische Wetenschappen. De U-Raad zelf is uiteraard ook een optie voor diegenen die betrokken willen zijn bij het centrale universiteitsbestuur. 

Niet alleen krijg je de kans om het bestuur van je faculteit en universiteit te verbeteren, je doet ook de bestuurservaring op die je CV net wat mooier maakt. Ook hebben studenten die in de faculteitsraad zitten recht op een beurs van de universiteit. 

We zijn op zoek naar vooruitstrevende mensen die komend jaar het verschil willen maken. Heb je interesse, stuur dan je CV en een korte motivatie naar soco@dvs-groningen.nl. De sollicitatieprocedure loopt tot 1 maart. Voor vragen rondom het reilen en zeilen van de faculteitsraad en U-Raad, kun je bij de huidige fractievoorzitters en andere ervaren individuen terecht.