Pieter-Bas van Zuijlenkom

Geef ambitie een stem!

Penningmeester

Hallo,

Mijn naam is Pieter Bas van Zuijlekom en ik ben 23 jaar oud. Ik ben dit jaar de penningmeester van De Vrije Student. Dat houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor de financiele kant van de vereniging. Zo zorg ik ervoor dat alle uitgaven verantwoord worden gedaan, dat subsidies op tijd worden aangevraagd en er voldoende budget overblijft voor borrels.

 Ik sta kandidaat voor de FEB lijst omdat ik denk dat studenten en hun belangen goed gehoord moeten worden. Te vaak wil een universiteit dingen waar ze zelf leuk mee verdienen maar die niet goed zijn voor de studentenpopulatie. De studentenraad is er om scherp te zijn op zulke gevallen en het studentenbelang op de kaart te zetten. Was dat beter gegaan, dan hadden we flexibleer kunnen studeren en een groenere, mooiere universiteit gehad. Daarbij wil ik me graag inzetten om op alle andere punten in goed overleg met de universiteit tot mooie oplossingen te koen. Stem jij ook op mij? 

Met vriendelijke groet,

Pieter Bas van Zuijlenkom
Penningmeester De Vrije Student Groningen